Iki sawise QuadJacks.com katutup sing loro keamanan pengawal padha nyewo dening AGCC kanggo nglindhungi pangrungu lan saksi siji pejabat, Paula Moore, iki dikonfirmasi.

NGANYARI ING 1551 GMT, 21 SEPTEMBER – Miturut informasi dijupuk sak telpon karo AGCC, lagi wus kanggo nggawe woro-woro ing website sing ing sabanjure 24 jam. Kita wis sinau saka kirim ing TwoPlusTwo poker forum sing suites 4, 5, 8, 9 lan 10 wis dipesen ing AGCC kang jeneng ing Riverbank Park Plaza Hotel ing London lan iku pitados bilih iki wis dipesen nganti ana ing wayah sore. Loro Kebak Ngiringake Poker lan Alderney Gambling Kontrol Komisi (AGCC) wis dicethakaké ana apa-apa minangka sing pangrungon tekan kesimpulan saka sawijining dina kapindho. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre punika casino ing skoevde mbukak. Padha poster diunggahaké sawetara foto saka nang latar nyantosakaké ngarsane keamanan ing thread iki. Kanggo sapa menowo karo prakara, wis ana kurang gerakan saka ngene nyana saka morbidly lemu video game madat. Pangrungon, kang wiwit wingi ing jam 9 esuk ing tengah iGaming semesta, London, punika bab FTP kang lisènsi karo AGCC sing iki dilereni soko tugas ing juni punika casino ing wilkes barre mbukak.

Panuku kasebut sadurungé punika panginten kanggo dadi ora nyedhaki saka tau ana lan nomer kelas tumindak wis nambah karo pemain kepingin kanggo ndeleng dhuwit bali kanggo wong-wong mau tripadvisor marriott aruba stellaris casino. Pangrungon iki adjourned ing juli ing gêtih saka FTP supaya padha bisa nemokake investor tripadvisor maritim jolie ville resort & casino. Ing ngisor iki iki, video iki uga diunggahaké sing nuduhake nang sawijining podho rupo suite kanggo siji digunakake dening AGCC tripadvisor grand bahia principe samana roulette.