Panjenenganipun uga wis dipenjara lan wis kanggo katon ing pengadilan ing rong kapisah negara, nanging wis durung bisa ketemu guilty saka wrongdoing wae. Banjur wiwit, wis ana fokus perang antarane Okada, perusahaan lan malah kulawarga dhewe jeux la roulette des problemes les marseillais. Ing elaborately digawe video ing saluran, kang ominously negesaké, "aku bakal bali," minangka tema saka Terminator muter ing latar mburi.
Iku isih duwe pengarep-arep kang bakal bisa kanggo nompo perusahaan lan, ing interview karo Shuukan Kirim minggu iki, ngandharaken bilih piyambakipun planning ing bangunan "loro kasino ing Asia." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre jeux gratuits poker sans prasasti. Iku katon nyekeli lan mriksa serikat sing bakal pungkasanipun kagelar bakal diwenehi kanggo salah siji saka para pandherekipun. Iku bisa dadi 77 taun lawas, nanging Kazuo Okada wis nyoba kanggo nuduhake yen iku tau kasep kanggo dadi hip applicazione legge del terzo roulette.
Okada ora pindhah menyang rincian gegayutan skenario lingkungan mriksa, nyatakake mung sing rincian liyane bakal dirilis ing mangsa video applicazione saben mandare ing ngiringake le slot mesin. Minangka adoh minangka dhuwit mrihatinake, iki bisa dadi paling larang mbudidaya digawe kanggo nyoba kanggo tuku basis penggemar gedhe aplikasi kanggo gambling licence uk.