New Mexico bisa nggawa manggon poker, blackjack, craps lan sportsbook kanggo sawijining racetracks choctaw casino lan resor grant oklahoma. Wakil Raymundo Lara sponsor a bill sing bakal ngowahi racinos, dumunung ing negara kang racetracks, kanthi fungsi kasino. Lara ngandika, "aku saestu pracaya iki win-win kanggo negara minangka kabèh," nambahake iku bakal entuk manfaat wong enom, nggawa proyek lan revenue tambahan kanggo komunitas lan kanggo negara bo4 17 slot ora bisa digunakake. Palo alto Sun News kacarita ana limang racetracks ing New Mexico, kalebu Sunland Park (digambarke), kabeh kang wis duwe kasino ditempelake menyang wong-wong mau, nanging karo pilihan winates saka mesin slot lan video poker, blackjack lan roulette; olahraga totoan winates kanggo horseracing boaboa casino ora bonus simpenan kode. Miturut proposal, anyar kasino bakal ngatur dening New Mexico Lotre lan kurban pilihan luwih saka game boaboa casino ora bonus simpenan. Negara wis college beasiswa program, Lotre Dana Beasiswa, kang mbiayai dening gambling revenue bo togel dan slot simpenan pulsa. Revenue saka ngajokaken kasino kudu generate bab $40m taun, lan $15m bakal pindhah menyang dana beasiswa. Bill co-sponsor Senator William O ' Neill ngandika, "Kita saestu perlu kanggo diversify kita stream revenue, lan sing arep dadi tema amba ing mbesuk sesi. Kita lagi looking ing akèh macem-macem sastranegara kanggo ora bisa ing sih saka kebutuhan sing akeh banget lan dhadha saka lenga lan gas." bank beirut casino du liban.