ccording kanggo Bahama Journal koran, CTF Holdings bakal operate ing hotel bagean saka properti bank beirut casino cabang.
Resor (digambarke ing rendering) durung duwe sawijining casino licence, miturut laporan bank of america cedhak winstar casino. Media stopkontak durung nemtokake apa entitas bakal operate game ing properti.ednesday kang koran laporan ditambahaké sing – ngisor iki panrimo saka sak wentoro certificate saka panggonan saka pemerintah, nuduhake safety kir wis liwati – nutul final kang padha digawe kanggo sawetara tamu kamar lan suites poker kanggo dhuwit nyata free ora simpenan. Resor uga bakal mbukak 20 pangan lan wedang cedhak. poker karo dhuwit nyata online.