Nanging, ing paling sithik papat pemain liyane sing samesthine kanggo tantangan Spaniard Nadal taun iki adhedhasar paling anyar rintangan totoan, kalebu telu sing dideleh ono panggonan sing luwih dhuwur tinimbang wong dhuwit nyata poker kanggo android. Mbukak, lan dheweke paling rampung ing perancis Terbuka iki perempatfinal bali ing 2012 dhuwit nyata poker ing kolombia.

Jerman Angelique Kerber iku wiji ndhuwur, senajan dheweke mung kalima pilihan miturut oddsmakers ing +1400 poker kripik carane kanggo muter. Liya-dideleh ono panggonan Novak Djokovic ing +300 kapindho pilihan (nang $100 kanggo menang $300) minangka mbelo perancis Terbuka juara.30-taun-lawas serbia ngalahaké Great Britain kang Andy Murray ing papat sèt taun kepungkur ing final, karir kang kawitan judhul ing Roland Garros darkest guo luwih perawatan pendhapa slot. Liya-dideleh ono panggonan Karolina Pliskova saka Republik ceko iku +1800 nalika 13-dideleh ono panggonan Kristina Mladenovic saka Prancis mung ahead saka dheweke lan disambungake karo Kerber ing +1400 darkorbit pet slot fiyatlar.
4 wiji darkest guo luwih trinket slot.