apanese perantara Nomura ngandika iku ngarepake operator casino Genting Malaysia Bhd kanggo entuk 24 persen, pangentukan taunan wutah compounded (CAGR) kanggo periode antarane 2017 lan 2019 casino game werni. Kuwi wutah bakal mimpin dening tenan kang aktif "gedhe-ukuran expansion kapasitas", iku ditambahake.enting Malaysia kasebut ing sawijining pangentukan-waktu katelu woro-woro ing November sing iku iki "looking nerusake kanggo muter metu" ing 2018 saka 20th Century Fox Donya Tema Park ing sawijining Resorts Donya Genting casino resort njaba ibukutha Malaysia Kuala Lumpur, uga kanggo bukaan saka anyar njero taman tema ing properti apa serikat punika gambling online legal. Fasilitas sing bagéan saka Genting Integrasi Tourism Rencana (GITP), multi-phase inisiatif diterangake dening tenan minangka 10-taun rencana master kanggo revamp utama kanggo Resorts Donya Genting.enting Malaysia nganggo Resorts Donya Genting, Malaysia kang mung casino resort, lan makaryakke kasino ing Amerika Serikat, Bahama lan Inggris apa serikat online poker legal. Kita tegesake kita tuku tingkat ing Genting Malaysia minangka salah siji saka sawetara global integrasi resorts nglakoni gedhe-ukuran expansion kapasitas, kang kamungkinan kanggo drive iki pangentukan wutah (kita forecast taun lengkap 2017-2019 pangentukan saben bareng CAGR saka 24 persen), lan nempatno iku ing titik manis kanggo entuk manfaat saka daerah tourism tema," analyst Nomura Tushar Mohata wrote ing Thursday wigati.e ditambahaké sing anyar wutah ing nomer saka pengunjung lan game volume ing Resorts Donya Genting – minangka tontonan ing Genting Malaysia kang paling anyar asil seprapat – disaranake sing tenan iki kang sukses ing ningkatake dikarepake karo bukaan saka game anyar jubin lan wisata ing properti.enting Malaysia wis durung ngumumke sawijining pangentukan waktu papat. apa serikat olahraga gambling legal.