Macan bojo Elin ngajokake kanggo divorce karo tujuan saka bejat persetujuan prenuptial.
Tim bal-balan manggon lan kaya kutha New Orleans setya kanggo mbangun. Ing Ratings TV nanging, padha ageng minangka 5-yuta wong dirungokake ing kanggo nonton Macan ing Master, nggawe iku paling mirsani acara golf tau. LeBron James lan ESPN teamed munggah kanggo 1hr khusus disebut "Kaputusan" awit cara paling apik kanggo mbangun bankroll poker.
Dheweke looking for a utang saka Favre utawa penundaan dening NFL, karo Favre ing mburi karir kanggo nyata wektu iki, iku katon kaya dheweke bakal njaluk sanadyan. Viking padha metu saka pratelan ing awal mangsa nanging drama terus minangka Favre terus kanggo muter nganti Arthur Moats kalah wong metu karo bundhas pundhak pinten ora casino nggawe. Kaputusan – LeBron James' Kaputusan nyetel NBA lan kabeh olahraga donya edan pinten ora casino heist mbayar. Brett Favre – Brett Favre sepisan maneh mimpin donya singing karo kang salah leren nanging taun iki beda pinten ora casino inang njaluk mbayar. Pungkasan mangsa Elang marang wong kasempatan kanggo muter bal-balan.