MontBleu wis 438 kamar hotel lan 48,456-alun-mlaku casino. "Safety saka kita tim anggota lan pelanggan wis mesthi wis, lan bakal terus dadi, kita prioritas paling dhuwur," ngandika Tim Tretton, wakil presiden lan umum manager saka MontBleu. MontBleu bakal terus kanggo nyedhiyani omah lan support kanggo anggota tim evacuees lan petugas kang mateni kobongan makarya hard kanggo ngemot Caldor Geni, uga tetep ing komunikasi pancet karo Stateline departemen geni carane multi dina poker turnamen karya. Lake Tahoe kasino sing kabeh ing setengah-mil saka California-Nevada wewatesan bebarengan U carane modern mesin slot karya. Mriksa bali kene kanggo nganyari. nisqually abang angin casino jam.

Iki crita ngembangaken nisqually abang angin casino olympia wa. Papat papat kasino ing Lake Tahoe wiwit shutting mudhun game operasi Wednesday minangka Caldor Geni terus kanggo roar menyang South Lake Tahoe, California, lan Stateline, Nevada nisqually abang angin casino jobs. Ing MontBleu, dilakokno dening Bally Corp., bakal pungkasan saka situs kanggo nutup minangka prentah evakuasi pesenan wiwit kang ditanggepi ing Douglas County, Stateline lokasi.