Wektu iki, spekulasi tambah sing Sheldon Adelson bisa target Senat Mayoritas Pimpinan Harry Reid (D-Nevada), ing upaya kanggo njaluk wong kanggo ndhukung manggonke RAWA menyang omnibus bill geant casino et drive auto nationale 19 barberey-saint-sulpice. "Apa status quo iku becike kanggo [Reid] liwat kabeh-metu ban ing serius pitakonan," Pappas ngandika angel saka angin casino bowling gg. Iku kamungkinan sing RAWA bakal sepisan maneh njaluk dipikir taun sabanjuré, nalika Republik njupuk kontrol saka Senat angel saka angin casino arlington washington. Teori iki sing karo Reid kamungkinan madhep tantangan angel ing 2016 bid kanggo pamilihan punika malih nalika, mbok menawa nglawan saiki Nevada Gubernur Brian Sandoval, Reid bisa dadi kekarepan kanggo bantuan njaluk RAWA liwati ing ijol-ijolan kanggo Adelson tetep dhuwit metu saka Sandoval kang (utawa liyane Republican mungsuh kang) kampanye. Nanging, akeh konservatif uga marang ban kuwi, lan Republican kepemimpinan ora bisa dadi kekarepan kanggo akeh push a bill sing bisa nimbulaké dibagi ing partai dhewe.. UIGEA ana katon menyang AMAN Port Tumindak, kang utamané uneg-uneg dhewe karo masalah saka port keamanan. Teori ora minangka outlandish minangka bisa koyone angel saka angin casino ulang tahun promosi. Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak, aka RAWA, ora bakal dadi bagéan saka kudu-pass federal omnibus mbuwang bill minggu iki, pungkasan spekulasi sing Sheldon Adelson bisa nemokake cara kanggo maneuver anti-gambling online bill menyang aturan. "Wis tansah ngandika ngene nandheske ing poker ngukir metu, lan kita mesthi pangarep-arep sing cilik." Nanging karo omnibus mbuwang bill saiki ketoke dienggoni, iku bakal koyone sing Adelson ambisi kanggo rolling bali legalized gambling online ing Amerika Serikat bakal, ing paling apik, bakal telat nganti taun sabanjuré. Adelson lan Reid sing dikenal dadi ing syarat-loropaken, malah yen politik asring ing musuh kanggo siji liyane.