"ES kesempatan sing apik kanggo kita kanggo njaluk bebarengan karo kita ora pati cetho lan ngagengaken wong kanggo nemu produk kita lan carane padha wis ngalami évolusi wiwit pungkasan taun. Meningkat sistem mranata standar anyar ing desain intuisi lan customer VP 18 januari 2018 – Malta (Release Penet): Betstudios wis announced bukak saka sawijining anyar adaptif seluler totoan platform, lan bakal pertunjukan sistem ing sasi sabanjuré ES babar Blas Game acara ing London prabédan antarane blackjack lan 21. Piranti lunak panyedhiya fokus ing keluwesan, kaukur lan kinerja, nerjemahake isoh kanggo kurban nglereni pinggiran produk sing tangan sawijining pelanggan competitive kauntungan prabédan antarane ireng putih ram slot. "Liwat suwene 12 sasi kita wis teamed munggah karo nomer pedagang kuwat ing pasar berkembang, saéngga kita kanggo ngganti luwih produk kita kanggo macem-macem bagéan donya. Casino lobi lan olahraga totoan bagean wis revamped karo meningkat VP liwat desain sing nuduhake ngganti cara wong ndelok lan nggunakake piranti seluler prabédan antarane black label lan ijo label jack daniels. Andre Genovese, Betstudios' Managing Director, ngandika: "Kita arsitektur modern ndadekke akèh keluwesan kang wis hard kanggo nggoleki ngendi wae liya online blackjack worth iku. Malta basis panyedhiya lunak wis rampung lengkap nganyari maneh saka sawijining platform, karo fokus tartamtu ing nggawe iku luwih intuisi lan mili kanggo punters punika casino online gambling legal ing illinois.
"Kita target utama kanggo Betstudios kanggo dadi jeneng kluwarga ing panentu saka sportsbook lan game platform minangka kita ngerti kita duwe competitive lan produk lengkap punika casino online gambling legal. Uga ngenalke anyar versi eceran saka sawijining olahraga totoan aplikasi, Betstudios bakal unveiling sawijining paling anyar manggon totoan modul ing London resor donya casino juara jackpot.