klompok potensial investor ing US$1.4 milyar casino project ing Filipina liburan pulo Cebu (digambarke) wis dropped metu amarga saka "wikan politik risiko lan masalah liyane ing negara," ngandika layang ngajokake karo Philippine ijol-Ijolan Simpenan on Wednesday.r Foxman kang huruf, tanggal 13 Maret, nyatakake: "Kita wis apa karo klompok tartamtu saka manca investor kanggo past 12 sasi kanggo nutup menehi hasil. Nanging, amarga kanggo sing wikan politik risiko lan masalah liyane ing negara, padha wis mutusaké kanggo retract prasetya sing kanggo nerusake." o rincian padha kasedhiya ing kasebut ing "politik lan sosial masalah".r Foxman wrote: "Sayange, amarga faktor external, iki garis [ora bisa].. punika casino online gambling legal ing australia. bisa ketemu punika casino online blackjack rigged. Kita aran kita bab sangang sasi konco jadwal online blackjack rigged awit.
Nanging, kita kudu wigati sing kita maksud karo Calata sing ora winates mung siji project situs lan kita terus bisa karo Calata lan nduweni tanah kanggo ngamanake situs liyane." r Foxman kang huruf nyatakake: "Kita antisipasi sing financial kita prasetya menyang Calata bakal ngrambah ing sesuai karo kita diubah jadwal lan karo ngandika iki, kita antisipasi formalising perjanjian karo kita partner investasi anyar dening Mei-juni 2017..." We are saiki digunakake ing nggayuh sawetara camping ing Manila lan wilayah liyane lan iki banget bakal digabung menyang kita transaksi resor donya casino ing queens mbukak. Alam saka pitukon iki bakal nimbulaké beda prasetya jumlah kanggo Calata, nanging iki wis nyeksèni kanggo dadi luwih saka originally ngajokaken jumlah resor donya casino jamaika ny. Iki kegiatan bisnis isih aktif lan mesthi kuantum durung kasedhiya," ditambahaké Pak Foxman layang. resor donya casino ing ratu ny.