aming layanan tenan Sukses Naga International Holdings Ltd wis dielingake investor sawijining mundhut kanggo taun rampung tanggal 31 Maret, 2018 kamungkinan kanggo dadi luwih akeh tinimbang pisanan ramalan malette poker deluxe.
Sing asil saka mundhut kebejatan gegandhengan karo diubah regane sawijining investasi ing energi-related bisnis adhedhasar ing Amerika Serikat.ragon Sukses nyatet sing wiwit mundhut kebejatan iki "non-awis ing alam, ana bakal ora efek langsung ing operasi aliran awis saka grup". azafata casino san juan de lurigancho.