Kutha kang lotre operator, Intralot, iki pisanan nyerahke tombol kanggo olahraga gambling lawang, nanging outcry umum liwat lack saka proses penawaran kanggo menehi kesempatan nyebabake DC Pbb kanggo reconsider pamindhahan. Washington, D casino bono bienvenida dosa deposito. Tambahan, bill bisa lapak ing DC liwat uneg-uneg liwat carane olahraga gambling sistem bakal operate casino tukang ngebom n33 angus bull. Olahraga gambling ing U. DC ora negara, ing paling ora definisi padha sing isine New York, California, etc casino boissy saint leger adresse. Nalika kuwi, ing U grand casino admiral zagreb croatia. Yen iku tetep bisu, bill kanthi otomatis bakal dadi hukum grand casino admiral bratislava bratislava slowakei.
Jeksa agung bisa ngetokake liyane wis teka kanggo cahya sing bisa torpedo aturan kang kemungkinan. Nalika Congress asring ora lali tagihan sing wis disetujoni dening DC Dewan, iku kang wani new world lan negara ningali yen apa-apa dadi nalika nerangake kanggo politik.