Ngelmu Game wis announced sing Gavin Isaacs wis ngiwa posisi CEO lan Presiden kanggo dadi Wakil Ketua Dewan Direksi lan bakal diganti dening mantan Norwegian Cruise Line CEO lan Presiden Kevin Sheehan.
Isaacs njupuk reins ing panyedhiya ing juni 2014 sawise porsi minangka EVP saka MacAndrews & Forbes, usaha perusahaan sing ndarbeni Ngelmu Game free casino bonus zonder te storten. Ing wektu karo perusahaan, Ngelmu Game rampung sawijining kira-kira $5.1 bn setunggal karo Bally Teknologi, kang klebu refinancing c.$1.8 bn saka Bally utang net gratis casino bonus uden indbetaling. Iki bisa wis wis impact negatif ing financials, gumantung carane sing katon ing iku, karo revenue mundhak lan losses operasi kang tema umum saka laporan.

Woro-woro Isaacs ngoper peran iki dirilis ing dina sing padha minangka Ngelmu Game' asil financial kanggo telung sasi rampung 30 juni, ngendi perusahaan bali kanggo mediawiki operasi saka $59.1 m, ing comparison karo mundhut operasi saka $100,000 kanggo periode pungkasan taun sing padha. Revenue kanggo waktu ana $729.2 m, munggah 5%.
Isaacs ngandika: "Ing atas saka kolega lan papan, kita welcome kita anyar CEO lan Presiden, Kevin Sheehan casino ing uni sumber ny. Iki ing wektu tengen kanggo tuwuh kita tim kepemimpinan lan duwe wong saka Kevin iku talent, pengalaman, lan financial acumen njupuk kita sabanjuré phase saka wutah lan inovasi." Nggambarake ing Q2 asil, Ngelmu Game EVP lan CFO Michael Kecamatan ngandika: "Kita aktif implementasine saka proses dandan wis ngasilaken operasi efisiensi kang, dikombinasikaké karo fiskal disiplin ing kita ibukutha mbuwang lan fokus ing ngapikake inti kita ibukutha digunakake, anjog kanggo aliran awis sing luwih dhuwur lan ngurangi pengaruh kita casino ing rong kali wi. Wiwit nutup ing Bally disualekno ing 2014, kita total utang wis suda dening luwih saka $250m." Ing janjian saka Sheehan nerangake minangka surprise, diwenehi sing iku saka liyane industri lan external janjian kanggo nduweni perusahaan casino ing rong kali wisconsin. Sheehan ana ing ndhuwur posisi ing Norwegian Cruise Line kanggo pitung taun sadurunge mlaku mudhun ing januari 2015 gadhah wis dikenal kanggo njupuk perusahaan menyang kemewahan area industri, nalika kang uga mantan CEO saka hotel franchise Cendant Corporation. casino ing union city tennessee.