Patrik Antonius, juara paling gedhe ing sajarah saka on-line poker lan 2017 WGE tamu saka kaurmatan iki diiringi dening Hassan N ' Dam, 3 kaping juara donya ing tengah bobot tinju / jotosan, Maro Engel E-rumus pilot karo liyane olahraga lokal lan hiburan kapribaden carane kanggo menang roulette mesin.

Iki taun 3rd dina entri iki tambahan mangkono WGE kepincut nomer akeh pembuangan kanggo ndeleng-ing sadurunge pameran kiwa Monaco kanggo pantes sayah akhir minggu carane kanggo menang roulette ing betway. Tim utamané ngucapke matur nuwun lan matur nuwun kanggo wong sing pracaya ing expo iki saka dina awal, bakal terus kanggo tansah usaha kanggo apa sing paling apik lan nggawe iku malah ageng karo saben taun teka carane kanggo menang roulette mesin saben wektu.
Paling nyenengake lan milutaken ana fireside gaya interview karo 2017 WGE tombol-cathetan speaker Charles Gillespie qt slot diarani kaping pindho. Igor Gamba lan WGE tim padha bangga kanggo ngangkat iki 1st edition saka Donya Game Expo lan pangarep-arep kanggo dadi liyane apik tahunan acara ing Monaco qt slot ora kang disebut. Thursday iki dina sing paling penting kanggo WGE pameran lan padha kabeh padha feverously diantrekake munggah kanggo nggawe minangka akeh bisnis anyar boloan minangka bisa, minangka iku laku umum kuwi sak 3-dina perdagangan nuduhake qt slot ing cpp utama.