Game panyedhiya strengthens collaboration ing Afrika januari 2017 – London, Inggris / Nairobi, Kenya wikipedia lawang ekstra casino heist. FSB Tech announced dina sing kapindho Afrika collaboration karo BetYetu pemilik, Oksigen 8 Game minangka bagéan saka Oxygen8 Group, ing ngisor iki sangat sukses bukak Mkekabet ing Tanzania ing 2016 ora laughlin duwe slot mesin. Ing UK, kita nyambung pedagang kanggo operator jaringan ing kita e-Dhuwit licence & FCA angger-angger ora lake havasu duwe gambling.

FSB kang nggunakake manggon data feed, casino game, pamuter verifikasi, sistem pembayaran, affiliate manajemen lan tanggung jawab game saka paling suppliers ing industri tegese ana ewu wong sing makarya bebarengan kanggo generate paling apik totoan lan pengalaman game kanggo loro-lorone ing mburi-pengguna lan operator ora launceston duwe casino. Kanggo nglengkapi Totoan platform, Oxygen8 Group menehi marketing seluler solusi saindhenging Afrika kanggo promosi kampanye, customer engagement, lan disualekno ora legenda casino ngawula alkohol.