ustralia-kadhaptar game operator Salaka Warisan Group Ltd ngandika iku wis diutus sawijining enggo bareng revenue perjanjian kanggo ngatur elektronik mesin game ing Laos casino kanggo pihak katelu, kanggo wawasan saka US$500,000 holiday inn casino tampa fl. Grup pracaya assignments ngoptimalake sing saiki perjanjian" ing Dansavanh Nam Ngum Resort Casino, ngandika Salaka Warisan. holiday inn casino ponce pr.