Transylvania – 30 juli 2018 – Eropah Game Media lan Acara, anjog media lan boutique game acara organizer ing CEE, Baltes lan Balkan, punika bangga kanggo ngumumke Global Legal Group (GLG) minangka sawijining paling anyar partner strategis 10 sen roulette kasino online.
GLG punika publisher Internasional Komparatif Legal Guide: Gambling 10 dina weather forecast casino. GLG wis buktiaken dhewe minangka anjog publisher ing akeh wilayah laku lan mimpin cara ing panutup Gambling Hukum lan Angger." Zoltán Tűndik, Kepala Bisnis ing Eropah Game Media lan Acara. Pisanan loro kerjasama antarane perusahaan loro bakal miwiti karo taun iki Tengah lan Wétan Eropah Game Konferensi (CEEGC) Budapest lan Eropah Game Congress (EGC) Ljubljana 10 dollar simpenan casino kanada. Ing cendhak, padha nutupi wilayah paling saka Eropah karo acara internasional sing ngawula lokal lan industri global, ngoptimalake kesempatan jaringan lan nggawa topik monjo menyang orane katrangan. Sing acara sing kapisan dianakaké ing Budapest ing 19 September 2016 poker anzahl kripik pro spieler.