Divisi saka SeaRainbow Nyekeli Corp., OurGame punika ngengkel kanggo ngedongkrak kapentingan ing Texas Hold ' em antarane pemain Cina, ing sisih amarga CEO Eric Yang pracaya poker kang (miturut omongane uwong) canggih reputasi bakal mréntahaké kanggo makmur, status-sadar pemain, kang siji bisa ngidini wong kanggo ngisi sing luwih dhuwur tarif kanggo iklan poker aparat igrica manja veca.
OurGame claims kanggo duwe 70m pangguna kedhaftar, 10m mingguan kedhaftar aktif lan 320k puncak simultaneous pemain poker aparate rosie neagra gratis. Ing WPT iku nggawe kasep bali menyang Cina shores iki ana kanggo WPT Nasional China ing MGM Grand Sanya ing Hainan provinsi gira quadclient slot nicht verbunden. Minangka kanggo game kang legality, Yang marang Wall Street Journal sing panguwasa wis disetujoni WPT acara adhedhasar nglumpukake njlentrehke minangka acara olah rogo tinimbang gambling game girard perregaux slot mesin rega. Ing WPT diprodhuksi televisi tradisional Cina poker turnamen ing negara kanggo saperangan taun pungkasan dasawarsa, nanging wis ora wis bali wiwit 2009 girard perregaux slot mesin nonton.

Ora kanggo apa-apa, nanging WPT iku divisi saka pan-Eropah online gambling operator Bwin.partai hiburan digital, lan China iku sawijining negara kang co-CEO (rauh bakal lone CEO) Norbert Teufelberger wis durung bisa dipenjara, supaya kene kang seneng golden bejo kesempatan kanggo gambling online anjog bad boy kanggo njaluk liyane persona non grata perangko ing passport manggon poker app kanggo android. Negara news agency Xinhua dipetik Ministry of Public Keamanan statistik rincian carane polisi urusan karo total 347k kasus gambling liwat course saka taun, anjog kanggo ing penutupan kasus saka liwat 30k rong gambling, bejat munggah saka 10k geng pidana tanggung jawab kanggo mlaku wong-wong guwa-guwa utawa mesin gambling ing kono, tahanan liwat 5,700 di songko lan serangan saka RMB 4.36 b (US $697m) saka 'illicit dana.' Polisi uga ngrebat liwat 210k mesin gambling taun iki, lan ing tumata demo on Wednesday, polisi ing 100 kutha publicly numpes liwat 60k sing mesin manggon poker 2 texas holdem.