Final Tabel Klasemen Jog 1: Chris Moorman – 3,190,000 Jog 2: Patrick Bruel – 2,280,000 Jog 3: Josh Neufeld – 1,930,000 Jog 4: Glenn Lafaye – 1,855,000 Jog 5: Adam Friedman – 1,150,000 Jog 6: Michael Rooco – 5,615,000 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Dina penultimate saka tumindak weruh loro kondhang pasuryan disappearing menyang ether. Sing liwat 100 amba wuto, lan nalika sampeyan nyampur sing faktor karo wangun kang, lan pengalaman, banjur iku hard dipencet kanggo ndeleng apa-apa liyane saka luck njupuk ing cara gira homeserver slot nicht verbunden.

Panjenenganipun njupuk award kanggo Best Online Turnamen Pamuter ing Inggris Poker Anugrah, lan wis mung malih accolade saka best online turnamen pamuter ing donya ing PocketFives giri gratis slot senza deposito. Isih enem pemain sing saben dijamin minimal saka $200,000, nanging karo liwat yuta nganti ndhuwur, lan kuwi jero tumpukan, iku arep dadi nresep dina pungkasan saka tumindak sadurunge WPT kepala liwat kanggo Venice live online poker karo kanca-kanca.

Mantan WPT Player of the Year, Joe Serock, iki luwe kanggo judhul kang kawitan nanging burem adoh ing 10th, lan Dan O ' Brien miwiti dina karo cedhak tumpukan ing lapangan, nanging ngatur kanggo dodge, bebek lan nyilem kang cara liwat lapangan kanggo pungkasanipun rampung minangka final tabel gelembung lanang. Sampeyan ndeleng iku wis minggu kanggo elinga saka le saka Brighton. Panjenenganipun bakal miwiti final tabel ing nomer siji jog lan wis 3,190,000 kripik, luwih saka sapa liyane saka chip pimpinan Michael Rocco sing bakal njupuk enem jog karo 5,615,000. Bisa Chris Moorman pungkasanipun tas urip utama judhul?Iku pitakonan sing padha aku takon wingi lan aku bakal tetep ing takon iku nganti Inggris superstar menehi kula alesan kanggo mati neraka munggah manggon poker app dhuwit nyata.