Aku kaya gaya urip metu ana. Aku luwih seneng nglakoni wektu kanggo muter amba awis game." Apa sampeyan mung muter turnamen liyane amarga saka sponsor karo lintang-Lintang? "Kanggo jujur, aku diputer luwih amarga aku iki karo wong-wong mau live online poker karo kanca-kanca. Andy Moseley padha manggon poker app dhuwit nyata. Aku metu kakehan nalika aku ing ngarep, supaya nalika aku metu ana aku mung bisa njaluk sandi sirah mudhun lan muter." Apa ora mangsa terus? "Kang jujur, aku ora seneng muter minangka akeh minangka aku digunakake kanggo live online poker dhuwit nyata. Nalika aku ing London ana luwih akèh planning; nunggu tartamtu pemain, lan wong-wong sing luwih milih casino bangga mbukak dina iki.

Aku katon munggah kanggo wong loro." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino bangga nepal ragad entri.