FanDuel ngowahi kanggo oyot kanggo push kanggo legalization saka saben olahraga fantasi ing Florida. "Kajaba dprd ana kekarepan kanggo lali mayuta-yuta floridians duwe hak kanggo muter Amérika kang newest pastime nasional, padha kudu tumindak kanthi cepet kanggo nganyari hukum dening maringaken aturan sing nglindhungi hak kanggo muter." Florida legislatif berjuang karo legalizing fantasi olahraga ing negara. Matt Gaetz, Bèntèng Walton Pantai Republican, ngenalaken a bill sing ngarahke kanggo exempt fantasi sayemboro saka angger-angger, nanging sing ngukur ketemu untimely pati sawise digawe panas debat liwat gawe anyar blackjack persetujuan karo Seminole Suku saka Florida lan disambungake tagihan sing bakal wis ditambahi gambling ing negara manggon poker app karo kanca-kanca. Pirang-pirang minggu kepungkur, negara Sen casino bangga ing goa ragad entri. Bill Galvano ngenalaken SB 8, lan 112-kaca tome sing isine kabeh saka suku compacts kanggo gas pump dodolan lotre casino bangga jetty panjim goa.

Operator kabaripun dikirim "nelpon kanggo tumindak" email kanggo sawijining kedhaftar ing Negara Sunshine, urging wong-wong mau kanggo hubungi legislatif kanggo ndhukung fantasi olahraga casino bangga lokasi ing goa. Pungkasan taun, Negara Sen.
"Ing kasunyatan iku hukum saiki wis ora katahan jangkah karo teknologi," ing FanDuel email nyatakake, miturut laporan.