Marang mateng, Jepang telung kasino sing samesthine kanggo nggawe donya kang paling gedhé kaloro pasar game, konco mung China kang Macau (sawetara analysts pracaya Nevada lan Las Vegas bakal makaryakke sawijining No ing werna saka poker kripik.

Melco wis dawa-wektu supporter saka Yokohama kang mathuk kanggo inang salah siji saka pisanan Jepang kang integrasi resorts," a Melco Resor statement maca ing kombinasi ing poker texas hold ' em. MGM lan Las Vegas Sands sing kesepakatan frontrunners, lan padha loro pisanan fokus ing Osaka nembak sing paling edan poker. Bebarengan karo Melco, Sands, MGM, lan Wynn, sawetara operator casino ing mlaku kanggo salah siji saka Jepang lisensi sing Galaxy Hiburan, Genting, lan Hard Rock casserole casino saint-julien. Nanging, Osaka iku sawijining becik lokal, minangka iku "paling aktif city" ing casino proses penawaran, miturut Wynn Resorts Jepang Presiden Chris Gordon stichting vrienden van slot loevestein. Donya kang paling gedhé casino èntitas wis nunggu ora-dadi-sabar kanggo Jepang kanggo finalize peraturan sawijining kahanan sing bakal mrentah sawijining industri game stewmac aman slot nut njaga. 2 peringkat) stiker kanggo adat poker kripik.