Pantun Daya Sosial app uga wis ngalami wujud upheaval ing gesang cendhak, gadhah ngalami akèh owah-mungkin ora nggambarake owahan lengkap ing Mei. BetDash debut ing pungkasan 2012 lan nalika prodhuk iki becik ditampa dening pemain – kemampuan kanggo 'ngguyu' liyane punters' wagers dianakaké tartamtu mréntahaké – eGamingReview kacarita sing akeh saka produk kang staffers wis salah siji kiwa perusahaan utawa wis diverted kanggo digunakake ing Pantun Daya app Sosial ing Facebook.

888 Holdings matèni mati sawijining Magic888 Casino app ing juli nalika Gamesys yanked sawijining Bingo & Slot Friendzy app ing Mei grand casino admiral bratislava casino admiral colosseum. Ing mangsa saka Pantun Daya sosial game offshoot BetDash ing pitakonan sawise Irish gambling operator scrubbed sosial olahraga totoan prodhuk saka PaddyPower.com situs iki paling poker app dhuwit nyata.
Sauntara kuwi, UK-kadhaptar ing gambling online operator Bwin.partai hiburan digital wis mutusaké kanggo rana sawijining GetMinted nyata-dhuwit online casino paling poker app ketemu vrienden. Pre-setunggal PartyGaming mbayar £72m bayaran ing ngarep kanggo ndarbeni GetMinted saka Cashcade ing taun 2009 best online poker app kanggo dhuwit nyata.

Bwin.partai ngandika marang kaputusan kanggo rana Gibraltar-dilisensi GetMinted iki dimaksudaké kanggo entuk "efisiensi operasional" nalika nulak saran sing looming imposition saka UK 15% titik saka tax konsumsi diputer peran wae ing sawijining kaputusan paling poker app dhuwit nyata Swiss.