Ciro Koncke – $16,056 6th kelet blumbang klub poker apk mod. Kang digawe final tabel pisanan sing aku dibukak, pagawean papat, lan kang digawe final tabel wektu liya aku dibukak, pagawean kalima stiker kanggo poker kripik uk.
Hilton Nortje – $31,510 4 stiker labels kanggo poker kripik. Aku mikir aku kudu wis kang ngipat-ipati stiker pour jetons de poker. Banget loropaken atmosfer, ora usaha petungan nginstal idn poker versi lama.