Ing tumit saka sawijining paling anyar collaboration lan anjog lunak casino panyedhiya, SkillOnNet, wis luwih meningkat sawijining akeh daptar tugas saka kasino online sawise sarujuk menehi hasil karo Inggris marketing digital lan teknologi agensi 15 Marketing kanggo sawijining anyar Zebra Menang account. Ing persetujuan komersial, anyar casino online, kang prajanji kanggo nyedhiyani pemain karo "unrivaled tingkat saka nyenengake lan hiburan," bakal miwiti ing Kingdom United uga minangka tombol liyane diatur pasar liwat Malta-kantor pusaté panyedhiya sukses platform online no limit texas holdem. Menehi hasil bakal menehi pemain ngakses kanggo pilihan saka sudhut ing keluwihan saka 3,000 slot lan jackpot slot, uga minangka game tabel, bakul manggon casino kamar lan cepet menang saka industri-anjog panyedhiya kayata Évolusi Game, NetEnt, Microgaming, Wektu Amba Game (BTG), Yggdrasil Game, Merkur Game, Pragmatic Muter, Rabcat, Thunderkick, NYX Interaktif, Muter ' n PINDHAH, cithak Biru Game, lan akeh liyane mistik island casino sethitik endhog pelabuhan. Eropah wutah: Ngomentari ing menehi hasil anyar release penet, Direktur Ngatur kanggo 15 Marketing, Adele Sinclair ngandika padha "seneng" kanggo debut anyar casino online kanggo pemain diatur ing pasar Eropah lan kanggo wong-wong mau kanggo bisa kanggo seneng "luar biasa casino pengalaman" padha wis digawé kanggo pisanan mistik island casino nyimpen omben-omben. "Iki ora bakal wis bisa tanpa SkillOnNet mistik island casino nj menu. Sawijining platform lan game portofolio nyedhiyani madegé kita perlu kanggo kurban pemain unrivaled tingkat saka nyenengake lan hiburan sing kita janjeni." Zebra Menang uga wis sawetara saka sudhut lokal pilihan pembayaran sing pemain bakal bisa kanggo milih saka, kayata Neteller, Skrill, Paypal, Euteller, MuchBetter, Trustly, ecoPayz, lan liya-liyane nalika uga nerjemahake isoh akses kanggo SkillOnNet populer dina rata-rata njupuk lan apa miturut release "loman" kasetyan rencana. Expansive isi portofolio: Uga ngomentari ing persetujuan, VP B2B Solusi kanggo SkillOnNet, Jerry Tanah ngandika iku "bungah" kanggo welcome Zebra Menang kanggo menehi akeh daptar tugas saka kasino online powered dening award-menang platform mistik island casino sethitik endhog pelabuhan new jersey.

Panjenenganipun ditambahaké sing ora mung kudu padha dibangun reputasi kanggo saéngga merek anyar kanggo ngetik diatur pasar karo anjog rencana, nanging platform sing nawakake portofolio luwih saka 3.000 slot, casino lan bakul manggon game, pilihan gedhe localized pilihan pembayaran lan "babak jam support customer – kabeh casino merek perlu kanggo kasil." "Zebra Menang nggabungke iki karo experienced tim manajemen lan konsep lan tema sing bakal temtu mbuktekaken dadi hit amba karo pemain ing pasar Eropah." MGA Game: Ing collaboration nderek SkillOnNet kang integrasi persetujuan karo spanyol game casino online pangembang MGA Game, kang miturut terakhir iku salah siji langkah liyane ing sawijining rencana kanggo nggedhekake menyang pasar anyar dikenali kanggo 2021. Menehi hasil sumerep pangembang sumber sawijining isi menyang anjog merek internasional kayata Bacana Muter, ing Portugal, utawa PlayOJO, ing macem-macem negara tengen globe, lan kanggo populer spanyol account, PlayUZU..