Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita paling poker app karo ora dhuwit. Saiki legalisation langkah languishing ing national Senat, duwe wis disetujoni pungkasan taun dening ing Ngisor Omah. Catena kang stabil saka affiliate marketing perusahaan ningkataké aku-game layanan internasional lan kalebu utama camping kaya AskGamblers, angsal dening Catena kanggo Euro 15 yuta taun pungkasan (waca sadurungé InfoPowa laporan) best kabeh online poker kanggo dhuwit nyata. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta kvm casino zum frohsinn 1866. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab. mainz-kastel lan.v. Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri knie mati op slot schiet.

Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks. Supaya mbutuhake Catena kanggo langsung mandek sawijining walanda promosi kegiatan ing pain saka Euro 21,000 nggoleki yen gagal kanggo nglakoni knie op slot bij artrose.

Ing paling anyar walanda peraturan larangan ing aku-game operator gegayutan aturan utawa promosi produk sing wis ditambahi nambahi marketing afiliasi knie op slot bij jenis. Malta-based online gambling marketing media group Catena Media iki dadi karo "mandek lan desist" supaya ana dening walanda gambling pengatur Kansspelautoriteit, kang claims sing perusahaan wis mromosiaken online gambling merek menyang walanda residents ing contravention saka hukum lokal kesimpulan saka informatif teks.