Looking ahead, kita pracaya ana pasar luwih ing donya saka Macau karo gati kanggo terus penyebaran prajurit saka ibukutha kita.". "We are pleased kanggo duwe dikirim kuwat asil financial ing waktu, mimpin dening ngrekam massa bathi lan wutah terus ing saben babagan pasar ing Macau mistik island casino saben dina istimewa. Las Vegas Sands Corporation wis dirilis sawijining unaudited asil financial kanggo 2018 nuduhake yen iku ngalami 7,8% tambah taun-taun ing bathi net kanggo $13.729 milyar kajawi sing digandhengake 8% munggah ing casino income kanggo $9.819 milyar. "Kita wutah ing Macau wis teka saka saben game lan non-game babagan mistik island casino menu 08087. Eksekutif tindak ing kanggo njlèntrèhaké Macau minangka tenan 'paling penting pasar' thanks kanggo munggah ing pasar bareng precipitated dening 'ngrekam massa bathi' kapal pirate slot menang amba.
Kanggo final telung sasi saka 2018, New York-kadhaptar tenan diterangno sing sawijining sakabèhé bathi net wis swelled dening 2,5% ing taun-taun kanggo nggayuh $3.48 milyar thanks ing bagean gedhe kanggo income saka sawijining casino operasi akeh dening sawetara 1.8% kenek $2.461 milyar pirate poker roto lake lanier. Unggul kontribusi: Las Vegas-kantor pusaté operator casino digunakake resmi ana release penet kanggo mbukak sing entuk 62% saka sawijining full-taun bathi ing Macau ngendi iku tanggung jawab kanggo Sands Macao, Parisian Macao, Sands Malaysia Tengah, Plaza Makau lan Venetian Macao sifat nanging uga rincian sing sawijining sakabèhé net income taunan wis dropped dening 9,5% ing taun ing taun kanggo $2.951 milyar malah minangka repurchased sawetara $905 yuta ing simpenan umum. Adelson kang statement maca... Domestik kuciwo: Ing Amerika Serikat ngendi Las Vegas Sands Corporation nganggo Venetian Las Vegas Sands kutha Bètléhèm lan Palazzo Las Vegas acara, bathi taunan ngrambah $2.218 milyar, kang dituduhake kurangé populasi 0.13% ing taun ing taun, nalika ing waktu papat tokoh melorot dening mung liwat 3.3% kanggo $552 yuta. Singapore kemajuan: Las Vegas Sands Corporation uga tanggung jawab kanggo Marina Bay Sands casino terpadu resor ing Singapura nalika tenan kang Ketua lan Pangareping Pejabat Eksekutif, Sheldon Adelson (digambarke), announced sing iki panyiapan wis katon 'wutah' ing sawijining toko, hotel, massa game lan toko perangan kanggo kontribusi sawetara $362 yuta ing waktu papat diatur property pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization pirate poker roto englewood fl. Goldstein kang statement maca.. kapal pirate mesin slot video.