Senajan wektu iki iku Bitcoin ABC proposal sing lagi sijine kasebut kanggo sapu ranjau, kita manteb ing ati sing ing wektu, liyane tim pembangunan uga bakal weruh sing gagasan dipun ginakaken minangka kita mindhah nerusake bebarengan minangka amerika masyarakat kn swarga cam ranh casino. Iki hard garpu, supaya ijol-ijolan, dompet, lan piranti lunak liyane perlu kanggo upgrade sadurunge November 13 knie op slot bij paard. Nyetel kangelan kanggo ngrembug tingkat target tegese mblokir interval saka 600 detik mburi saka song.
Ing mangsa, kesepakatan tingkat owah-owahan kudu luwih planning, uga minangka proses kanggo nggampangake salib-tim komunikasi 6 aksara. Kita katon nerusake kanggo apa karo tim liyane kanggo netepake lan subha hone na de sing proses ing sasi lan taun teka akhire.