Nicolás Imschenetzky, presiden saka Marina del Sol wis rek panyokro bowo iki lan nyatakake sing Boldt-Peralada iki looking for cara kanggo wektu tundha Chillán casino project nanging tetep manteb ing ati sing pengadilan lingkungan project bakal rauh teka menyang mburi minangka nggawe pengadilan tengen kaputusan sing bakal ngedongkrak ekonomi wutah ing kutha lan uga ngidini perusahaan kanggo mbukak casino tanpa luwih wektu tundha konkrit poker alat vibrator.
Ing statement, Imschenetzky ngandika: "Iki apa-apa anyar afrika kidul. Boldt-Peralada saiki wis mutusaké kanggo pendekatan Pengadilan Supreme ing upaya kanggo overturn kaputusan.
Iku wektu kanggo ngalangi kanggo nggawe manawa pangolahan iki pindhah lan uga karo kurang kasempatan kang kejiret munggah ing pengadilan." Chili Presiden Michelle Bachelet wis liwati karo hukum anyar sing bakal ngidini extension pitu anyar lisensi ing kecamatan Arica, Coquimbo, Iquique, Vina del Mar Puerto, Pucon, Puerto Natales lan Varas konkrit kedher poker for sale. Marina del Sol wis perang hard kanggo pindhah ahead karo sawijining ngajokaken Chillán casino nanging wis ngadhepi kuli musuh salah siji saka sawijining saingan paling gedhe lan musuh ing Boldt-Peralada group sing wis miturut omongane uwong sing Marina del Sol wis nerak nomer saka protokol ing proses penawaran kanggo Chillán casino lisènsi lan wis musna kanggo pengadilan liwat jeksa agung bisa ngetokake. Grup nyuwun salah siji saka pengadilan sing luwih dhuwur kanggo overrule kaputusan nanging sepisan maneh nampa putusan ing April sing ora ana ing sih slot dan togel simpenan pulsa kasebat potongan. Mungkin padha ora aran manteb ing ati sing proses bakal mungkasi uga kanggo wong-wong mau. Ing lisensi ing kabeh pitu municipals kadaluwarsa ing pungkasan desember 2015 nanging saiki bakal gawe anyar nganti desember 2017 slot poker dan simpenan pulsa.
Grup alleges sing ing Chili Game Papan Kontrol gagal kanggo laporan iki bedho kanggo ngangap panguwasa ing wektu kang bakal duwe murtad Marina del Sol saka nampa lisensi slot tanggal kanggo driving licence. Boldt-Peralada saiki wis musna sawise Marina del Sol minangka grup dikirim ing request kanggo Comptroller Umum saka Chile (Accounting Umum Kantor) alleging sing perusahaan nerak proses penawaran dening ora ngajokake bank njamin nyediakake sing wis sumber daya financial kanggo ngrampungake project mgm casino nasional pelabuhan md.

Boldt-Peralada durung nampa kaputusan lan tindak menyang pengadilan kanggo njaluk iku overturned nanging pengadilan uga mrentah ing sih saka GORE mgm casino nasional pelabuhan taun anyar eve.