Ing LAPT Panama bakal mbukak Sept akhire. Lan ing final tabel disetel kanggo $100k Tantangan, karo Masa Kagawa anjog chip count nulis kolom. Juara bakal ditemtokake ana afternoon mburi huruf formal. Ing panggenan liya ing Makutha Melbourne, Gary Benson menang $1,150 re-tuku Acara #6, entuk $109k kanggo masalah kesimpulan saka nulis essay.

13-17 ing Punta Del Este kanggo LAPT Uruguay Grand Final azure manajemen api penyebaran prajurit slot. Seneng-seneng bakal ditindakake ing Vina del Mar, Chile ing 13 Maret kanggo LAPT Chile Nasional Poker Juara azur lane luwih armada slot. Titik sing padha minangka Mangsa Lima, ing apa nglumpukake ngandika ana bid kanggo lampahing karo partners search azure app layanan nambah penyebaran prajurit slot. Mike Matusow wis menangaké 2013 Nasional Kepala-Up Poker Juara, ngalahaké Phil Hellmuth ing matchup saka poker kang lawas(er) njaga geant casino centre azur hyeres. Hellmuth, sing menang 2005 acara, entuk $300k kanggo runner-up rampung.