Robert uga bakal ndhukung NOVOMATIC VP Sales Global Lawrence Peneng kanggo dodolan NOVOMATIC produk ing saindhenging Asia Pasifik. Kanggo ndhukung expansion saka NOVOMATIC ing Asia Pasifik, perusahaan wis diangkat Robert Dijkstra kanggo mimpin pembangunan bisnis lan dodolan kanggo wilayah wynn slot tips lan trik.
Kanggo informasi luwih lengkap: Mike Robinson Internasional Produk PR & Media Manager NOVOMATIC Industri Game GmbH [email protected] Mobile: +43 664 88 290 721 Andrea Lehner Marketing Produk & PR NOVOMATIC Industri Game GmbH [email protected] Mobile: +43 664 40 66721 NOVOMATIC KLOMPOK NOVOMATIC Industri Game GmbH Wiener Strasse 158 2352 Gumpoldskirchen Austria, Eropah Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre loosest slot ing atlantic city. Iki sawetara produk kalebu tanah game basis produk lan layanan, manajemen sistem lan manajemen awis, online/seluler lan sosial game solusi uga lotre lan olahraga totoan solusi bebarengan karo sawetara canggih ancillary produk lan layanan. Aku uga katon nerusake kanggo makarya rapet karo NOVOMATIC tim dodolan kanggo nggedhekake produk menyang wilayah Asia Pasifik." Bab NOVOMATIC Ing NOVOMATIC Group iku salah siji saka paling gedhe internasional prodhusèn lan operator saka game teknologi lan ngandhut watara 25,000 staff donya.

Didegaké dening hebat Profesor Johann F loosest slot ing san manuel. Robert ndadekke luwih saka rong puluh saka industri game pengalaman kanggo peran loosest slot ing pulo bandha. Graf ing taun 1980, Group wis lokasi ing 45 negara lan ekspor dhuwur-tech elektronik peralatan game lan solusi kanggo luwih saka 70 negara loosest slot ing peppermill reno.