Miturut laporan saka Associated Press news service, pungkasan sasi weruh Connecticut Gubernur Dannel Malloy (digambarke) sarujuk rencana kanggo menehi MMCT Sukan, kang kemitraan antarane Mohegan Suku lan Mashantucket Pequot Suku Bangsa, ijin kanggo mbangun anyar Kelas III casino ing komunitas cilik saka Wétan Windsor karo proposal sadurungé kang ngratifikasi dening omahé loro saka Connecticut Majelis Umum.
Supaya kanggo 20 taun, Foxwoods, lan mengko Mohegan Srengenge, wis kauntungan saka MA pelanggan, ninggalake a $ milyar utawa luwih saben taun ing tetanggan kasino azur lane carane kanggo njaluk liyane armada slot. Windsor casino bakal nindakake luwih akeh gawe piala kanggo ana Mohegan Srengenge lan Foxwood kang kasino, saka casino cedhak Westchester lan saperangan liyane NY kabupaten azure app layanan salinan slot. Diubah plans bakal tambahan ndeleng operator nggawe dhisikan $1 yuta pembayaran kanggo Hartford lan setuju kanggo mbayar denda siji-waktu saka kabeh mangsa game reged bathi saka Wétan Windsor fasilitas. Apa Suku lan Connecticut kudu matur nuwun kanggo, wis 20 taun wis dijupuk Massachusetts kanggo pungkasanipun sarujuk game Aturan azure app layanan klone slot. Originally idea saka pihak Connecticut casino iki bab nyimpen proyek lan Negara revenue; nanging saiki ngajokaken casino ing Wétan Windsor misale jek liyane babagan ngancurake MGM Springfield geant casino katalog rencana de campagne.