Sauntara nutup dalan amarga implosion ing Black Hawk kalebu Werna Utama, kang ditutup ing 4am iki esuk lan ing 7:30 am, Ting 119 lor nutup liwat Black Hawk; lan ing 8:15 am, Ting 119 kidul nutup ing area perisakan casino game slot mesin free.
Miturut news agency, dening kira-kira 8:45am kru rencana kanggo mbukak dalan nalika padha nemtokake sing wilayah aman. Perusahaan ngarepake perisakan lan aman saka lawas parkir struktur kanggo bakal rampung dening awal 2017, miturut laporan sadurungé. Kanggo nggawe cara kanggo menehi 23-crita hotel lan spa, ing 8:30 am esuk iki Rojo Casino & Resor dumunung ing Main Street ing Black Hawk, Colorado bakal implode sawijining lawas parking garage, miturut 9News. Kontrol implosion èfèktif bakal nggawa mudhun paling saka struktur sing casino penthouses worth iku. Ancang-ancang padha digawe, kalebu bungkusan bangunan ing khusus kain, ing supaya kanggo nyuda jumlah saka bledug lan lebu sing bisa nemokake sawijining cara menyang bangunan lingkungan utawa Clear Creek. Perisakan bagéan saka $295 yuta project dening pemilik saka Colorado casino, Rojo Casino & Resor, Inc., sing kalebu anyar 1,350-spasi parking garage, kang rampung sasi pungkasan, uga minangka 23-crita hotel menara nampilaken kira-kira 500 kamar sing casino mbukak ing winnipeg.

Lan ing tanggal mengko, bagean cilik saka garasi sing wis ditempelake ing casino bakal kanthi manual kabongkar dening kru, miturut warta agensi sing casino opening rauh ing manitoba. Perisakan contractor, Colorado Ngresiki Corporation, bebarengan karo Kontrol Perisakan, Inc., ing implosion subcontractor saka Phoenix, Maryland, bakal ngrusak struktur esuk iki kanggo elevasi dianggep aman kanggo mantan "kanggo ngakses lebu kanggo secondary perisakan lan processing," miturut resmi perisakan sok dong mirsani slot dhuwit kanggo mlb konsep njupuk.