Iku wis dumadakan lan ndadak cut mati DraftKings, salah siji saka sing paling populer online sportsbooks ing US, iki ditambahaké kanggo semiyearly wutah dhaftar simpenan dening Morgan Stanley strategists pitu luck casino gangnam coex cabang. Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau pitu luck casino gangbuk hilton. Olahraga & fantasi totoan perusahaan DraftKings wis dadi eksklusif totoan partner saka New York Knicks lan New York Rangers, di kupeng bukak saka seluler totoan ing New Hampshire pitu luck casino hilton seoul.

Ngembangaken Ngarsane ing Golf ing perjanjian, DraftKings dijenengi pisanan Totoan Operator saka Donya Golf Championship-FedEx Saint Jude Invitational sing bakal Anjog saben fantasi lan sportsbook operator DraftKings announced dina iku gained disetujoni kanggo kurban fantasi olahraga siri ing negara Louisiana casino ing wétan chicago indiana. Ngomentari ing paling anyar kemitraan, MSG VP kanggo Marketing Kekancan, Ron Skotarczak, ngalembana bisnis tilas saka DraftKings casino ing east lansing michigan. Nang tanggung jawab." kampanye loro online lan ing sawijining lokasi toko casino ing durham wilayah ontario.
Salajengipun, kemitraan di bangun marang diadegaké sadurunge dasi-up karo perusahaan nalika DraftKings lan MTG dipunrembag a DFS menehi hasil antarane pihak loro bali ing 2015. Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga indian creek casino montgomery alabama.