"Ing Game Capital Group, iku misi kita kanggo panggonan produk paling apik kanggo kita pelanggan lan kita banget bathi duwe produk kaya Kilat Link kanggo kurban casino online in india legal. We are manteb ing ati sing Lightning Link Lounge bakal nindakake uga lan tim kita bungah banget kanggo ndeleng tema liyane kaya Kilat Link saka Bangsawan [Teknologi Tergabung].".

Dumunung ing kidulé kutha cilik Thackerville kurang saka telung mil saka Oklahoma kang wewatesan karo Texas, WinStar Donya Casino lan Resor wis dilakokno dening federally-dikenali Chickasaw Bangsa lan fitur liwat 600.000 sq ft saka game papan liwat wolung kutha-tema plazas. Ing Oklahoma, ing WinStar Donya Casino lan Resor wis dibukak Kilat Link Lounge nang sawijining London Game Plaza aturan liwat 150 disambung game jackpot maju saka pangembang Bangsawan Teknologi sing Tergabung ing meh 4,000 sq ft saka papan. "Wiwit sawijining bukaan, Casino 360° wis thukul dadi populer ing wilayah casino karo sawijining sregep cahya lan pengalaman immersive," maca statement saka Jenny Salib, Assistant Manager Umum kanggo WinStar Donya Casino lan Resor casino online in india hukum. Ing WinStar Donya Casino lan Resor nyatakake sawijining anyar Kilat Link Lounge iku asil saka kemitraan karo game-fokus tenan layanan financial Game Capital Group lan disetel kanggo nglengkapi 50 Kilat unit Link sing padha wis saiki ing sawijining utama game lantai casino online in india tanpa simpenan. "Kita kekancan karo loro WinStar [Donya Casino lan Resor] lan Bangsawan [Teknologi Tergabung] sing penting banget kanggo kita operasi," maca statement saka Cox. Kesempatan kanggo reinvent papan menyang Lightning Link Lounge powered by Casino 360° ana cara kanggo kita kanggo terus kita kemitraan karo Game Capital Group lan aktif kita terus nggawe sing unik pangreksa pengalaman kanggo kang kita dikenal." Melissa Cox, Marketing lan Hubungan Customer Wakil Presiden kanggo Oklahoma City-based Game Capital Group, ngumumaké sing anyar Kilat Link Lounge a "pas alam kanggo negara kang paling gedhé game fasilitas" amarga ing sasi kinerja saka Lightning Link game ing WinStar Donya Casino lan Resor lan "ing pasar" casino ing mt vernon wa. Siji bonus muter bisa ndeleng pemain dianugerahi karo macem-macem jackpots maju uga minangka khusus nawakake casino ing myrtle beach sc.