Pariplay Ltd., No. 1 aggregator lan panyedhiya isi konco produk inovatif kalebu Campuran™ platform pengumpulan lan Ignite Studio pembangunan program, wis ditambahi sawijining ngarsane ing Swiss iGaming pasar liwat announced dina kemitraan karo tanah basis operator Casino Langkawi casino ing mumbai entri ragad. Ing persetujuan, kang bakal ndeleng Pariplay nyedhiyani isi game kanggo Casino Langkawi' online aturan Casino777.ch, tandha kapindho Swiss game operator kanggo kurban Pariplay kang kesuwur casino isi, ing ngisor iki sawijining ISO sertifikat ing juli casino ing napa ca. Iki urutan kekancan ing Swiss aligns karo Pariplay kang 2020 goal saka ngembangaken sawijining tilas saindhenging global iGaming papan, dening terus kanggo netepake ngarsane ing bubar diatur pasar karo kuwat wutah potensial texas holdem poker kurallar. Casino Langkawi penting operator ing Swiss lan menehi Pariplay kanthi wujud platform kanggo sawijining ndhuwur baris casino isi texas holdem poker kostenlos spielen ohne anmeldung.
Pariplay bakal kurban page sawijining-ing-kelas Swiss-certified casino game slot pecandu ing mentas ngetik pasar liwat Casino777.ch, kalebu Naga saka Lor, Wolf Kasugihan lan Misteri Fox texas holdem poker maen kertu gebze. Pariplay kang dhuwur-kualitas game bakal ngawula minangka njangkepi kanggo Casino777.com's saiki aturan, kang kalebu saka roulette, blackjack lan atusan gedhe slot game ngendi iku route 66 casino dumunung. Minangka kacarita dening Swiss game pengatur Eidgenössische Spielbankenkommission (ESBK), Casino Langkawi rangking papat ing Swiss kang game pasar ing syarat-syarat revenue lan uga highly dikenali ing saindhenging Eropah amarga kanggo sawijining tanah basis operasi, kang bakal bantuan bolster Pariplay kang posisi ing Eropah pasar game ngendi iku rosie kang casino ing virginia. Léonard Huguenin, Casino Online Manager ing Casino Langkawi ngandika: "We are banget bungah bab kita kemitraan karo Pariplay lan kesempatan kanggo kurban sing negara-saka-ing-gambar casino game, kang sangat populer tengen diatur Eropah, kanggo pemain kita liwat Casino777.ch situs game." "Kita sing eagerly nunggu kajaba iku malah luwih Pariplay isi kanggo terus kanggo ngedongkrak online kita aturan lan nambah disualekno lan penylametan." Adrian Bailey, Ngatur Direktur ing Pariplay, ngandika: "We are seneng banget karo proses kita wis nggawe ing Swiss diatur pasar game sak minggu singkat sawetara ngisor iki kita ISO akreditasi." "Partnering karo durung liyane pimpinan pasar ing Casino Langkawi lan duwe kesempatan kanggo fitur kita game ing Casino777.ch nemen ngluwihi kita tekan, ngewangi kanggo kemajuan kita 2020 wutah strategi minangka kita terus kanggo mindhah cepet ing ndawakake kita tilas global.".