Minangka iku katon kanggo nambah nomer pengunjung kanggo sawijining Aristo Hotel Internasional ing Vietnam, operator Donaco Internasional wis ditulis kapentingan ing ngewangi kanggo berkembang maneh cilik bandara ing pegunungan lor provinsi Lao Cai. Diadegaké ing taun 2002 ing tapel wates karo China kang Langkawi Yunnan, Aristo International Hotel iki bubar direnovasi kanggo star lima standar lan saiki nawakake 400 kamar lan casino nampilaken 48 tabel game lan sawetara 300 slot starburst slot giliran free ora simpenan. Ngandika ing Lao Cai Investasi Lan Pembangunan Tourism 2016 seminar on Saturday, Joey Lim, Ngatur Direktur kanggo Donaco Internasional, sing dicethakaké ana luwih gedhe bandara ing wilayah bakal bantuan kanggo ngedongkrak tourism dening nampi internasional penerbangan Indonesia, Singapura, Malaysia, China lan Laos starbucks cedhak agua caliente casino.
"Kita bakal tresna kanggo bisa karo pangembang Sun Group lan Bank Kanggo Investasi Lan Pembangunan Saka Vietnam ing pembangunan," Lim marang Vietnam Investasi Review download poker wektu apk mod. "Pungkasanipun kita bakal weruh Lao Cai dadi penghubung kanggo pariwisata lan logistics lan bandara banget kritis kanggo pangembangan saka provinsi." Ing rencana expansion saiki ing karya bakal weruh Lao Cai bandara re-dikembangaké kanggo nggunakake dening pesawat sipil lan militèr munggah kanggo ukuran saka 150-jog Airbus A320 lan saka minangka adoh minangka Jakarta, Kunming lan Vientiane download texas holdem poker apk mod. Rencana dhisikan kanggo provinsi mung bandara telpon kanggo construction saka pasangan saka pesawat parkir spasi kanggo nggawa kapasitas taunan nganti 560,000 penumpang lan 600 ton saka barang nalika iki bisa tambah kanggo minangka dhuwur minangka 1.58 yuta pengunjung lan 2,880 ton saka barang dening 2030. download texas holdem poker online.