agaCity Mate, shopping komplek disambung kanggo NagaWorld, wis opening alus ing minggu awal ana, agustus 15, dikonfirmasi Tim McNally, NagaCorp kang ketua, ing komentar kanggo GGRAsia on Wednesday.sked yen ana bakal resmi mbukak kanggo NagaCity Lumaku, Pak McNally marang GGRAsia: "Kita lagi arep kanggo ngidini luwih saka fasilitas kanggo mbukak.

Aku ora yakin yen kita bakal nelpon iku sawijining bukak resmi utawa partai; nanging sing mbokmenawa bakal mengko ing tiba [autumn]." e ditambahake: "Ing saran kita sing njupuk saka managers kita banget sarujuk, lan China Tugas Free [toko partner ing project] banget pleased supaya adoh." Kita ora duwe komentar wae ing pajak prakara, nanging kita banget co-penggaweyan karo pamaréntah ing kabeh aspèk saka kita bisnis. Kita sing weruh padha arep kanggo pass a game anyar hukum ing mangsa cedhak, lan kita nyana Kamboja bakal tetep tax-competitive ukum," ngandika.
#8220;Kita nyana phase construction saka Naga2 kanggo bakal rampung ing pungkasan taun iki, awal taun sabanjuré. Banjur kita bakal pindhah liwat fitting metu period nalika durung kidul pantai casino mbukak. By agêng-taun 2017, kita lagi nargetake kanggo Naga2 [kanggo bakal rampung]," nyatakake Pak McNally.aga2 – kang bakal disambungake menyang NagaWorld dening NagaCity Mate – bakal kalebu luwih saka 1000 anyar hotel kamar lan suites kemewahan, nganti 300 tabel game lan 500 elektronik mesin game, miturut filings digawe dening perusahaan.e nyatet: "Miturut koin padha kita padha ora katon kanggo jinis padha saka pemain minangka Macau.
Kita tabel watesan bakal pindhah munggah kanggo [minangka adoh minangka] saperangan saka atus ewu [US] dolar; nanging kita isih undakan mudhun saka tenan pemain amba." r McNally ditambahake: "Kita duwe sawetara ngatur langsung VIPs.. nalika durung kidul titik casino mbukak. [nanging] mbokmenawa 70 persen plus kita rollings [VIP gambling volume] teka saka kelompok kita duwe nyurung perjanjian karo. Sejatine padha nyedhiyani kredit kanggo pemain, aku ora." agaCorp mediawiki net kanggo separo pisanan saka 2016 tambah dening 24 persen taun-taun, kanggo US$125.2 yuta nalika durung soboba casino mbukak. Perusahaan sing dilapurake total revenue saka US$288.5 yuta, munggah dening 10.3 persen saka sadurunge-taun periode. nalika durung soboba casino pisanan mbukak.