apan Awis Mesin Co Ltd (JCM), uga dikenal minangka JCM Global, wis ngarahake kanggo ngedongkrak pasar bareng ing pasar ngendi iku wis makaryakke lan nggedhekake menyang pasar anyar, ngandika group presiden Yojiro Kamihigashi. CM, tenan kadhaptar ing Stock Exchange Tokyo, punika supplier saka awis nangani teknologi lan tiket printer, kalebu peralatan kanggo global pasar game apa ora amba lan cilik wuta ateges ing poker.

Sak taun fiskal saiki, kita bakal bisa kanggo nambah JCM kinerja lan ngatasi tantangan madhep saben kita bisnis, nalika nggayuh kita loro dislametaké utama saka ngramut utawa mundhakaken pasar enggo bareng dianakaké dening group bisnis lan accelerating wutah bisnis anyar," ngendikane Pak Kamihigashi ing tenan kang laporan taunan apa ora totoan ing peteng tegese ing poker. Inggris-basa versi saka document iki diterbitake minggu kepungkur hard rock casino parking garage atlantic city. CM kacarita net sales saka kira-kira JPY30.23 milyar (US$268.5 yuta) kanggo fiskal taun rampung tanggal 31 Maret, munggah dening 1,6 persen taun-taun. Revenue saka dodolan ing game babagan nyumbang kanggo 54,1 persen saka total revenue ing wektu, ing JPY16.35 milyar. Sak taun fiskal ing review, kondisi padha pipis ing pasar kang JCM group makaryakke, yaiku ing pasar game, hiburan pasar peralatan, uga minangka banking, toko lan pasar transportasi," ngandika tenan kang presiden.e ditambahake: "Nanging, klompok kasil digawa metu sastranegara wutah ngarang kanggo saben pasar iki, aturan sistem basis solusi lan ngembangaken produk baris-ups, antarane gagasan liyane." Kesempatan kanggo tetep wutah pasar arep maju ing negara lan wilayah ing saindhenging donya hard rock casino parking garage tampa. Ing Jepang, contone, plans ana ing panggonan kanggo construction saka anyar integrasi resorts sing kalebu kasino," nyatet eksekutif.apan kang IR (Integrasi Resorts) Implementasine Bill kamungkinan saiki kanggo bakal telat nganti ing paling ing spring saka taun sabanjuré amarga Jepang kang seru pemilu amarga sasi iki hard rock casino jobs part wektu. CM presiden ngandika tenan bakal fokus ing investasi "ngarahke ing ngeculake anyar produk lan budidaya pasar anyar" rumus roulette langkawi 4 stelle. Minangka kegiatan ekonomi terus kanggo berkembang lan tuwuh kanthi cepet ing negara berkembang, utamané ing Asia, kita nyana dikarepake kanggo klompok produk terus nambah ing pasar iki," ditambahaké Pak Kamihigashi..