Nick Xenophon, sing ngandika Gillard kang rencana mung dadi "katelu saka cara." Xenophon ketemu iku hard kanggo pracaya Gillard ora bisa ndeleng "mulut anomali" bocah-bocah sing "isih bakal kebanjiran karo gambling ads sadurunge game, sawise game lan ing telung-waktu-wektu." Sayuran ijo Sen bakal gambling tau dadi legal ing texas.

Gagal kanggo bakal kanggo pamaréntah kang edict bakal asil ing total ban ing kabeh gambling iklan sak olahraga manggon siaran ing TV, radio lan online mlaku-mlaku kelet casino phoenix arizona. Waterhouse kang nggunakake Saluran Sangang mikropon ing kang manggon rintangan panggonan sak National Liga Rugby siaran wis driji minangka kang dipercoyo sing nyuwil anti-gambling akeh kang bali mlaku-mlaku kelet casino langkawi arizona.

Richard Di Natale sarujuk, matur Gillard kudu "rampung proyek" lan njaluk nyisihaken saka iki "aneh loophole" sing bakal ngidini rintangan promosi sak studio program olahraga walker mn lampu lor casino. Gillard marang reporters sing ana bakal ora manggon rintangan promosi "saka wayahe pemain langkah dhateng lapangan kanggo wayahe sing padha ninggalake lapangan." Gillard marang Sunday Telegraph sing "cukup cukup walkers bluff casino resort.
Ban uga bakal matesi gambling perusahaan kanggo umum ads sadurunge lan sawise pertandhingan utawa sak dijadwal ngilangi ing muter (waktu wektu, setengah wektu). Komunikasi Mentri Stephen Conroy dianakaké wuwus rahasia minggu iki karo Australia penyiar, kang wis sarujuk kanggo pindhah bebarengan karo rencana lutes casino menu yuma az. Ensuing brouhaha wis biaya Waterhouse kang NRL gambling kemitraan lan ngawinang ire saka everyone saka komite parlemen kanggo fellow bookmakers.