Macau wis kaya Playboy Mansion sapunika karo kabeh wong-wong ing njaba looking ing kepingin piece saka kue sing bentuke bunder lutes casino kudus petualangan lakon. IPO bisa uga ora dadi cara paling apik kanggo duwe manfaat pasar, nanging ing cendhak, iku muni kaya MGM bisa nggawe padha dicokot saka wonga lutes casino ing yuma arizona.

Senadyan dheweke saham kang suda kanggo 29%, liyane 20% kang didol liwat IPO, Pansy bakal terus ing dheweke saiki kapasitas. Rega final bakal nyatakake sawise cedhak saka dagang US ing 26 Mei sadurunge dagang debut ing juni 2 utawa 3.

Pansy iki mesthi bagéan saka kongkalikong kanggo nyolong Ho perusahaan saka tengen ngisor irung black jack candy lem free. Sumber dikutip ing FinanceAsia laporan sing wis marketing wis dipunwiwiti ing IPO wis samesthine kanggo mundhakaken apa-apa antarane $1milyar lan $1,5 milyar. Karo sing bisnis inti ing Macau, iku misale jek kaya Stanley kang Ho putri lan MGM arep dicokot luwih saka ijo kuwi. Iku iki kacarita awal taun pungkasan sing joint venture antarane MGM Resorts Internasional lan Pansy Ho padha ngawang perusahaan black jack cena 0 5. MGM China wis samesthine kanggo duwe kabeh ing panggonan kanggo IPO ing awal juni. Perusahaan banjur bakal terus kanggo entuk manfaat saka dheweke, "pengalaman lan kawruh saka Macau pasar, dheweke sesambetan ing wilayah Greater China lan dheweke bisnis umum skills, utamané ing wilayah saka strategi, desain lan marketing." Iku kacarita sing kapentingan ing IPO apik lan iku kamungkinan kanggo nampa pinunjul support nalika bookbuilding wiwit on May 17.