Sawise mboten saguh ing bid kanggo njupuk liwat fellow Afrika Selatan hotel and casino operator Peermont Group ing April, Sun Internasional saiki wis ditampa kabeh cocog persetujuan kanggo sawijining ngrancang setunggal karo Chili tenan Impen. Miturut laporan saka Bisnis Dina, menehi hasil bakal asil ing tatanan saka paling gedhé perusahaan game ing Amerika Latin lan ndeleng Srengenge Internasional terus saham mayoritas ing situs aturan kira-kira 7,000 slot kajawi sawetara 300 tabel game black jack cbd manis wiji. "Iki menehi hasil iku tonggak sejarah wonten ing sajarah Sun Internasional," Graeme Stephens, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Sun Internasional, marang koran black jack casino near me. "Iku menehi perusahaan gedhe kesempatan kanggo entuk ukuran lan tekan njaba Afrika lan diversify sawijining pangentukan lan resiko." Johannesburg basis Sun Internasional ndarbeni buta Sun City Casino Resort ing Afrika Kidul kajawi 25 situs liyane antarane Afrika lan Amérika karo setunggal disetel kanggo ndeleng iku njupuk 55% saham ing Impen lan enem kasino ing Chile kajawi sawijining papat ing Peru lan siji saben ing Panama lan Kolombia.
"Impen menehi ngarsane kuwat ing Chili, lan strategi expansion sing wis katon wutah ing Peru, kang pelangkap kanggo Sun Internasional kang expansion menyang Panama lan Kolombia, lan, jahwéh, eksekutif tim manajemen sing asalé saka Amerika Latin lan wis pinunjul pengalaman operasional ing wilayah," ngandika Stephens sampeyan bisa berkas gambling losses pajak. Kanggo dana menehi hasil sarujuk ing februari 2015, Sun Internasional dibeberke sing restructured utang saka sawijining Amérika Latin operasi sadurunge mundhakaken dana saka Chili bank-bank BCI, premier league, Santander lan Itau-Corpbanca sampeyan bisa berkas bab 13 amarga gambling. "Amerika Latin ngemu sanget potensial lan plans sing uga majeng kanggo nggedhekake luwih ing wilayah," ngandika Stephens sampeyan bisa berkas gambling losses. "Kita wis investigating macem kesempatan ing Brazil, kang saiki mbukak kanggo gambling, lan wis plans kanggo expansion ing Peru. Senadyan downturn ekonomi saiki, industri game ing Chile isih nampa apik wutah lan ana bakal luwih kesempatan ing taun sabanjuré utawa supaya kanggo nawarake kanggo tambahan lisensi ing Chili." Sun Internasional ngumumaké yen sawijining ana Amérika Latin bisnis wis "kapasitas cekap kanggo dana sawijining plans expansion" nalika ngumumke sing ditambahake entitas kanggo ngatur dening Impen' ana tim eksekutif.

"Iki ageng voting saka kapercayan ing kemampuan kita kanggo consolidate, tuwuh lan nggedhekake luwih menyang wilayah," maca statement saka Srengenge Internasional. isle casino pompano beach prasmanan.