Wingi weruh Amérika operator casino Churchill Ketinggalan Tergabung ngumumke sing wis mlebu kabeh-awis menehi hasil sing bakal ndeleng iku offload sawijining Big Fish Games Tergabung game sembrono tambahan kanggo Bangsawan Teknologi Tergabung kanggo $990 yuta isle casino poker kamar nomer telpon. Louisville basis Churchill Ketinggalan Tergabung ndarbeni lan makaryakke Churchill Ketinggalan horseracing fasilitas ing ngarep sawijining kutha uga kasino ing Mississippi, Louisiana, Maine lan Florida nalika tambahan kang tanggung jawab kanggo totalisator sistem, peralatan lan teknologi supplier Amerika Bag lan TwinSpires.com simpenan advance wagering layanan isle casino poker turnamen asil.
Iku dituku Big Fish Games Tergabung ing 2014 lan mbantu perusahaan transisi saka PC-fokus tenan menyang donya kang ndhuwur-grossing produser saka mobile game sembrono kuwi minangka sawijining Big Fish Casino judhul. Churchill Ketinggalan Tergabung nyatakake ing advertisement saka Seattle-kantor pusaté Big Fish Games Tergabung wis disetujoni dening dewan direksi lan wis samesthine kanggo nutup sajrone telung sasi pisanan saka taun sabanjuré 'tundhuk umume persetujuan peraturan lan nutup kahanan'. Iku declared sing neruske saka transaksi sing bakal digunakake kanggo 'umum perusahaan tujuan', kang bisa kalebu 'investasi kanggo ndhukung wutah organic lan pitukon', kajawi abang utang lan repurchase saka nganti $500 yuta enggo bareng dhewe isle casino pompano beach fl.

Bill Carstanjen, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Churchill Ketinggalan Digabung, diterangake Big Fish Games Tergabung minangka 'banget sukses bisnis karo mangsa padhang' sing bakal luwih apik temen maujud dening sale sawijining kanggo Las Vegas basis Bangsawan Teknologi Digabung, kang tambahan saka Australia game machine pamuka Bangsawan Luang Winates dewa poker poker online uang asli. "We thank kita anggota tim ing Amba Iwak [Game sing Tergabung] efforts sing pinunjul liwat telung taun wiwit Churchill Ketinggalan Tergabung angsal Amba Iwak [Game sing Tergabung]," maca statement saka Carstanjen.
"Kita bakal saiki strategi kita ing kita aset inti lan kapabilitas kalebu akeh Kentucky Derby, ngembangaken casino babagan, TwinSpires.com lan wangun liya saka nyata-dhuwit game lan ngoptimalake kita thoroughbred racing operasi." dewalt 7480 mitre slot ukuran.