Keluwesan iki kalebu sawetara unik pelokalan kapabilitas kalebu enablement saka macem-macem Alternatif Cara Pembayaran (APMs) bebarengan karo reregan dinamis saben saben, itungan lokal support ditrapake lan jarwan garbolino ptfe puller kit slot. SafeCharge kanggo nyedhiyani pribadi checkout, manajemen RESIKO lan Seluler pembayaran solusi kanggo game pembangunan buta Netmarble Game Corporation SafeCharge (YAHOO: SCH), pimpinan ing linuwih pembayaran teknologi, dina mbewarakke sing wis dipilih dening Netmarble Game Corporation, kanggo nyedhiyani solusi pembayaran kanggo sawijining game online kalebu Hounds: Pangarep-arep Pungkasan pinten ora casino poker bakul nggawe. Netmarble wis liwat 70 PC game online, kalebu Korea ndhuwur olahraga/Baseball game MaguMagu lan wis diprodhuksi sawetara saka paling sukses game mobile kayata Pitung Knights, Monster Sari, Lomba Cha-cha-cha, Everyone iku Marmer, lan Magu Seri pinten ora casino slot mesin biaya.
Ing SafeCharge group wis macem, chip biru basa klien lan dipercaya pembayaran partner kanggo pelanggan saka macem-macem e-commerce verticals pinten ora casino poker chip nimbang. Ing SafeCharge group wis operasi ing UK, Siprus, Bulgaria, Israel, Jerman, Austria lan Ireland.www.safecharge.com Bab Netmarble Game Corporation Netmarble Game Corp pinten ora casino mediawiki. Netmarble wis terus-terusan ditingkat minangka ndhuwur pangembang lan publisher ing Asia, lan global, gadhah dirilis luwih saka 160 game.

Perusahaan tambahan wholly diduweni, SafeCharge Winates, wis sah Elektronik Dhuwit Institusi diatur dening Bank Tengah saka Siprus lan anggota principal saka MasterCard Eropah lan Visa Eropah sing slot saka pengeling-eling. Pemain ing pamindhahan bakal nggunakke SafeCharge piranti agnostic checkout solusi kanggo loro seluler lan web-based platform sing slot ing informatica.