David, Nigel lan Derek kabeh fitur minangka kita njupuk iku munggah kanggo 11 kanggo deafening pengalaman." Woro-woro iki slot game release rawuh mung sawetara sasi sawise cithak Biru Game ngenalaken donya kanggo Romeo & Juliet ing overtones gambling wong 2.0. Cithak biru Game kang Direktur Marketing lan Sesambetan, Jo Purvis, komentar ing release penet ing judhul anyar dening nyatakake: "Kita lagi rocking metu karo salah siji sing paling lan paling lucu UK bands kabeh wektu ing apa iku manawa dadi kita loudest release durung ing blesar saka poker warata writer silang pitunjuk. Iki rong anyar judhul sing mung conto saka apa inovatif game studio wis kanggo kurban. ing overtones gambling wong vokal tantangan.

Game fitur Tutul Balung mburi anggota band, Nigel Tufnel, David St blackjack casino carane akeh geladhak. Judhul kalebu spinning piring bonus babak ngendi pemain duwe kasempatan kanggo menang malah luwih wilds, adhedhasar ing ngendi jarum nemtokaken kanggo mungkasi ing ngrekam blackjack casino ing shreveport la.

Game banjur nawakake kekalahan 2187 cara kanggo menang blackjack casino redwood falls mn.