Steve Daines lan KITA Rep casino cedhak eagle river wi. Montana pajak sing terminal ing 15 persen, lan kanggo 2019 tanggalan taun, miturut Departemen negara saka Kaadilan, iku diklumpukake $63.8 yuta casino cedhak el paso tx. Padha bisa nduweni kanggo silihan sing bakal nutupi loro-lan-a-setengah sasi payroll, karo tutup saka $10 yuta sarapan prasmanan gold coast casino. Sing dianggo metu kanggo digabungake game revenue saka $425.3 yuta prasmanan madhang casino lac leamy. Dadi, yen Montana taverne digawe $700,000 ing total revenue pungkasan taun sing padha, lan $300,000 teka saka game, iku ineligible kanggo PPP silihan ing lawas aturan sarapan prasmanan casino gold coast.

Nalika Tester hubungi SBA Administrator Jovita Carranza, Daines lan Gianforte loro dikirim huruf kanggo Presiden Trump takon kanggo bantuan. Trump wis nelpon kanggo extension saka program, njaluk liyane $250 milyar kanggo ditambahake nalika Congress njupuk munggah sabanjuré COVID-19 relief paket prasmanan casino gran madrid torrelodones. Adhedhasar sing, saben game income saka Montana kang idin mung kurang saka $300,000 taun pungkasan free slot mung kanggo seneng-seneng.