Andrew Cochrane (CCO ing SBTech) wis arep kanggo nggabungake wis announced ahli saka panel diskusi Morten Ronde (denmark Online Gambling Association), Jaka Repansek (RePublis d.o.o.), Quirino Mancini (Tonucci & Partners) lan Jeremy Kleiman (New Jersey tenan hukum Saiber LLC) free slot mung kanggo seneng-seneng. Ndhaftar kene!Sampeyan bisa nelusuri lengkap agenda lan wis dikonfirmasi speaker dhaftar ing pranala ing ngisor iki free slot kanggo seneng-seneng ora gratis.
Iku saiki anjog SBTech kang aktif expansion internasional, spearheading group entri menyang pasar US free slot kanggo seneng-seneng ora download utawa pendhaftaran. Zoltan lan Ngansar sing akeh saka alesan kanggo iki. CEEGC Budapest contone gedhe ing ngendi kita felt saestu sambutan, lan ing wektu sing padha iku gedhe kanggo bisnis." Bab organizer, Eropah Game Media lan Acara (biyèné EEGMedia/EEGEvents) Eropah Game Media lan Acara anjog media lan boutique event organizer perusahaan ing Uni Eropah kang mrodhuksi penting konferensi ing wilayah kayata CEEGC (Tengah lan Wétan Eropah Game Konferensi), Prague Game Summit, Mara Balticum Game Summit, EGC (Eropah Game Congress) lan VIGE (Wina Internasional Game Expo) sarapan ing mistik lake casino. Subtitle saka 2018 edition saka Tengah lan Wétan Eropah Game Konferensi (CEEGC) punika "umur Mesin Intelligence lan carane aturan kudu tetep munggah karo teknologi" lan program fitur panel diskusi bab Wétan lan Eropah Tengah pasar nganyari, tanggung Jawab Gambling, AML, KYC, Match mbenakake lan Inovasi sarapan ing hard rock casino atlantic city.

Kanggo rincian liyane babagan tanggalan, agendas lan lokasi, ngunjungi Acara Manggon/Konferensi bagean ing europeangaming.eu Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Priksa manawa sampeyan nggunakake "CEEGC2018" kode promo nalika ndhaptar. NDHAFTAR KENE, kanggo entuk manfaat saka eksklusif media partner diskon 15% kanggo tiket(s) sarapan ing crown casino perth.