Nanging, kang ngakoni babagan bakal ilang bobot sakabèhé, malah ing post-pandemi skenario.

Waktu katelu ing Macau iki banget padha kanggo kaloro. "Kita padha isih ningali kira-kira 8 persen kanggo 10 persen saka pengunjung kita jilid dibandhingake kanggo pemandangan-Covid-19 tingkat." e ditambahake: "Ing oktober, kita miwiti kanggo ndeleng sing tren ganti pinten ora casino jugangan boss nggawe. acau operator casino Wynn Macau Ltd kacarita ana saklawasé US$280.7-yuta mundhut net ing waktu katelu saka 2020, dibandhingake kanggo US$103.7-yuta mediawiki ing sampeyan padha karo waktu taun sadurungé. We are saiki tukang kanggo nemtokake nalika ngukur iki bakal diangkat," tenan ditambahake.ndrew Lee saka Jefferies Hong Kong Ltd ngandika ing Thursday memo sing Wynn Macau Ltd waktu katelu "diatur EBITDA mundhut luwih gedhe saka kesepakatan".e ditambahaké sing nalika Wynn Macau Ltd – lan sawetara operator casino ing Macau – wis kacarita gadhah ngrambah EBITDA break-malah ing oktober, sektor iki "kamungkinan kanggo mung mboko sithik lan alon-alon mbalek nganti elektronik IVS [Individu Ngunjungi Rencana] visa wisata sing nguripake ing" ing Dharatan China.ynn Macau Ltd ngandika sawijining operasi casino bathi kanggo telung sasi rampung September 30 padha US$39.5 yuta. Kita tindak saka 10 persen saka normal kita pengunjung volume munggah kanggo meh 30 persen – lan iku ora mung liwat Golden Minggu; iku saindhenging sasi." r Maddox ditekan sing junket babagan ing Macau pasar iki "ora mati", senadyan madhep tantangan. Tenan wis kacarita sing cedhak kanggo US$906.5 yuta ing operasi positif casino bathi ing waktu katelu saka 2019. Ing ngisor iki setunggal, Wynn Resorts ndarbeni kira-kira 71 persen saka Wynn Interaktif lan bakal consolidate Wynn Interaktif arep maju, tenan ngandika. sing slot ing kasino.
Ana ora akèh kanggo pirembagan bab," nyatet Pak Maddox ing telpon konferensi karo investasi analysts ngisor iki Wynn Resorts' asil waktu katelu woro-woro sing slot ram. Yen dibandhingake karo asil negatif saka meh US$15.0 yuta ing waktu sadurungé sing wis nyebar ing poker.