Ing November 2013, walanda polisi sing dipenjara nduweni uga minangka CEO saka Gelembung Group, lan kebak wong-wong mau karo nyinggung pidana, kalebu gambling ilegal, dhuwit-laundering lan tamba dealing pinten dhuwit apa sampeyan wis nggawe mati casino heist.
Digitus, perusahaan tiyang sepah saka walanda game online panyedhiya lunak Betsoft, wis sawijining game lisensi dilereni soko tugas karo efek langsung, sanajan ora ana siji nanging Alderney Gambling Kontrol Komisi (AGCC) cukup mangerténi apa pinten dhuwit apa sampeyan wis nggawe ndhuweni casino. Ing akibat, penuntut walanda ngrebat 100 bank akun, 80 omah sifat lan 20 kendaraan tengen Eropah Tengah casino anyar bukaan ing washington. Mesti wae, kita kapandeng munggah angger-Angger 90 saka Alderney aturan – supaya sampeyan ora duwe kanggo – lan kita lagi wedi iku gudang sethitik banget cahya ing prakara – mung saperangan saka paragraf saka legalese bab eksekutif direktur komisi hak kanggo nundha game lisensi ing pundi piyambakipun sumerep pas, etc casino anyar bukaan ing texas. Ana sethitik informasi kadhaptar online bab Digitus, nanging Betsoft wiwit gesang ing 2012 lan cepet digawe sawijining tandha ing industri dening nyediakake "immersive" 3D, animasi, multi-platform slot game casino anyar bukaan ing amerika serikat.